Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

4 spændende magasiner, der egner sig fremragende til natlæsning

Det er en god idé at læse, inden du lægger dig til at sove – særligt, hvis det er i et fysisk magasin eller i en bog. Det får din hjerne til at slappe af, og det har en søvndyssende effekt, som får dig ned i gear, så du har lettere ved at falde i søvn. Herunder følger en række anbefalinger til magasiner, der egner sig til natlæsning.

Du har lagt dig behageligt til rette i sengen. Pakket dig godt ind i dit lækre bambus sengetøj og slukket for natlampen. Der er bare én udfordring – din hjerne drøner derudaf med 110 kilometer i timen, og du kan ikke finde ro til at falde i søvn.

Hvis det er et scenarie, du oplever ofte, så kan det være en god idé at finde læsebrillerne og et blad fra magasinholderen frem. Det kan nemlig skyldes, at din hjerne arbejder på højtryk, fordi den bliver overstimuleret i løbet af dagen – og her er natlæsning et glimrende middel til at få den ned i omdrejninger.

#1: Illustreret Videnskab

Illustreret Videnskab er et spændende magasin, som handler om videnskab. Det er dog ikke kedelige fagartikler, men derimod fascinerende og spændende artikler om alt mellem himmel og jord. Du kan derfor med fordel investere i et abonnement på Illustreret Videnskab, hvis du har svært ved at falde i søvn om natten.

#2: Gastro

Hvis du godt kan lide mad, så er Gastro et oplagt magasin, som du helt sikkert vil blive glad for. Det har en lang række forskellige artikler, men fælles for dem er, at de alle sammen handler om mad. Der er både opskrifter, interviews og anmeldelser. Perfekt, hvis du ikke kan sove om aftenen – du skal bare passe på, at du ikke bliver for lækkersulten.

#3: Dossier

Dossier er et livsstilsmagasin, som primært er henvendt mænd. Det kan lettest beskrives som en mere eksklusiv udgave af Euroman, hvor det særligt er de mange spændende portrætter af interessante personer, der fylder i indholdet.

#4: Historie

Hvis du interesserer dig for historie, så er dette magasin det helt rigtige. Her kan du læse om historiske begivenheder fra stenalderen og frem til nu. Det er et utroligt spændende magasin, som helt sikkert vil kunne få din hjerne til at koble fra og udelukkende fokusere på det, du læser.